24.11.2023
Autor
Premsa TMB

Línies d’autobusos afectades per l’edició 100 de la cursa Allianz Jean Bouin

Subtítol

El metro garantirà la mobilitat urbana durant el pas de les diferents proves esportives diumenge al matí i al migdia
 

Amb motiu de la celebració de 100a edició de l’Allianz Jean Bouin, la cursa atlètica més antiga d’Espanya, que tindrà lloc a Barcelona demà passat, diumenge 26 de novembre, algunes línies de bus podrien veure modificat o limitat el recorregut entre les 5 h. i les 14 hores, aproximadament. Per aquesta raó, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana el metro durant aquestes hores i en aquells desplaçaments a l’entorn dels llocs per on transcorrerà la cursa.

La cursa Open de 10 quilòmetres, la més llarga, compta amb un nou circuit, amb sortida a l’avinguda Reina Maria Cristina a les 9 hores del matí, que afectarà tot el trànsit de superfície al llarg del recorregut. Els llocs principals de pas seran: plaça Espanya, av. Paral·lel, carrers Florida Blanca i Entença, Gran Via, pl. Tetuan, pg. Sant Joan, carrers Ausiàs Marc i Bruc, ronda Sant Pere, pg. Lluís Companys, carrers Buenaventura Muñoz i Roger de Flor, pg. Pujades, pg. Picasso, av. Marquès de l’Argentera, Pla de Palau, pg. Isabel II, pg. Colom, pl. Portal de la Pau, pg. Josep Carner, pl. Drassanes, av. Paral·lel, carrers Calàbria i Tamarit, per reprendre de nou av. Paral·lel i pl. Espanya fins a arribar a av. Reina Maria Cristina.

Tot plegat provocarà diferents afectacions en 33 línies de bus de TMB, que veuran alterat o limitat el recorregut. Són les següents: D20, D50, H12, H14, H16, V9, V11, V13, V15, V17, V19, 7, 13, 19, 21, 22, 24, 39, 46, 47, 54, 55, 59, 63, 65, 67, 79, 120, 121, 141, 150 i les rutes vermella i blava del Barcelona Bus Turístic. Les línies 13, 150 i la ruta vermella del Bus Turístic es veuran afectades des de les 8 h del matí del dissabte 25 de novembre pel muntatge d’instal·lacions de la cursa fins al diumenge 26 a les 14 hores, aproximadament.

TMB adoptarà les mesures i desviaments necessaris per mantenir el servei de bus amb la màxima regularitat possible. 

Per a més informació, es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Finalment destacar que, dins de la voluntat de participar amb la societat en el seu desenvolupament social, cultural, educatiu, cívic i esportiu, i per minimitzar l’impacte de la cursa en la ciutat en termes de mobilitat sostenible, TMB facilita el desplaçament de tornada a Montjuïc dels corredors de la cursa de 5 quilòmetres amb un títol de transport de franc. Aquest bitllet senzill TMB gratuït serà entregat als corredors al camió guarda-roba situat a la meta d’Arc de Triomf un cop finalitzada la cursa.

Darrera modificació
24.11.2023
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/linies-dautobusos-afectades-ledicio-100-de-cursa-allianz-jean-bouin