Autor
Marta Espinosa

TMB rep la visita institucional de les autoritats responsables del transport públic de França

Una delegació d'alts càrrecs de l'associació francesa GART (Groupement des Autorités Responsables de Transport) van visitar el centre de control de bus i les dependències de la cotxera de Triangle.

Una vintena de membres de GART (Groupement des Autorités Responsables de Transport), l'associació que agrupa a les autoritats responsables del transport públic de França, van visitar ahir dijous, 16 de novembre, a la tarda les instal·lacions de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). 

La delegació estava formada per responsables d'alt nivell de GART, entre ells el seu president, Louis Negre, i diversos vicepresidents representants de les regions i ciutats franceses de Marsella, Loira, Niça, Occitània, Lió, Île-de-France, Montpellier o Poitiers, entre d'altres. GART seria l'equivalent espanyol a l'ATUC (Associació de Transports públics urbans i metropolitans). 

El conseller delegat de TMB, Gerardo Lertxundi, va rebre'ls a les dependències de la cotxera de Triangle, allà els hi va donar la benvinguda institucional, posteriorment van visitar el centre de control de bus i l'estació de càrrega elèctrica. El grup es va mostrar especialment interessat en els autobusos elèctrics i en el projecte de descarbonització de TMB de la seva flota de transport de superfície.
 

Imatge
Els membres de GART en un moment de la visita dels busos elèctrics de TMB a la cotxera de Triangle
Els membres de GART en un moment de la visita dels busos elèctrics de TMB a la cotxera de Triangle / Foto: Pep Herrero (TMB)
Darrera modificació
divendres, novembre 17, 2023 - 10:54
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/tmb-rep-visita-institucional-de-autoritats-responsables-transport-public-de-franca