Autor
Redacció

TMB premiada pel seu compromís amb la seguretat i salut de les persones treballadores

El guardó “Antonio Baró” va néixer el 2001 com una iniciativa de MCMUTUAL i és un reconeixement a empreses, persones i institucions que destaquen en l’àmbit de la gestió preventiva

El Departament de Prevenció de Riscos Laborals de Transports Metropolitans de Barcelona ha rebut de les mans de MC MUTUAL el guardó “Antoni Baró”. El premi és la constatació del ferm compromís de TMB amb la seguretat i la salut de totes les persones treballadores que integren la companyia i representa el reconeixement al conjunt de polítiques i pràctiques de prevenció impulsades des de l’àrea responsable. 

L’acte de lliurament s’ha celebrat aquest dijous a l’Hotel Miramar de Barcelona en el marc d’una gala que ha servit per reconèixer els premiats. El guardó l’ha recollit l’anterior director de Salut, Seguretat i benestar laboral de TMB —ara en situació de prejubilació—, el doctor Miquel Mira, que ha estat acompanyat de l’actual responsable de l’àrea, la doctora Eva González   

El guardó, a més d’un motiu de celebració, suposa un incentiu per continuar millorant i aprofundint en les tasques de prevenció i salut. En aquest sentit, el Departament de Prevenció de Riscos Laborals es reafirma en la seva aposta per trobar noves formes d’enfortir les pràctiques de TMB en l’àmbit de la prevenció de riscos laborals.

Sobre el guardó

Els premis MC MUTUAL “Antoni Baró” van néixer l’any 2001 en memòria del que fou president de Mutual Cyclops durant 14 anys. Aquest dirigent va mostrar un especial interès per la promoció de les actituds segures i la millora de les condicions de treball. Al llarg de les 22 edicions celebrades, MC MUTUAL ha reconegut la gestió preventiva de més de 185 organitzacions. 

Darrera modificació
dijous, novembre 16, 2023 - 14:36
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/tmb-premiada-seu-compromis-amb-seguretat-salut-de-persones-treballadores