Autor
Marta Espinosa

L'acció solidària dels voluntaris submarinistes de TMB, a l'informatiu de TVE Catalunya

Ahir dilluns, 11 bussejadors voluntaris de TMB es van submergir dins les aigües de la platja del Fòrum per netejar el seu fons. Aquesta és la tercera recollida de deixalles que realitza el Grup d’Activitats Subaquàtiques de TMB, un dels clubs socials que té l'empresa, on empleats i empleades s'organitzen en el seu temps lliure per fer activitats vinculades a les seves aficions esportives i/o culturals.

En aquesta acció solidària s’han recollit més de 100 kg de deixalles. Entre els objectes recuperats hi ha tovalloletes higièniques, bosses i ampolles de plàstic, tovalloles, cordes, un cable d’acer i fil de pescar.

Amb aquesta acció solidària el Grup d’Activitats Subaquàtiques de TMB vol donar visibilitat al problema de la contaminació del mar Mediterrani i sensibilitzar a la comunitat local sobre la importància de protegir l'ecosistema marí. La sortida ha comptat amb el patrocini de TMB i la col·laboració de la Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques (FECDAS).

 

Imatge
Voluntaris del Grup d'Activitats Subaquàtiques de TMB, en acció / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)
Voluntaris del Grup d'Activitats Subaquàtiques de TMB, en acció / Foto: Miguel Ángel Cuartero (TMB)

 

Darrera modificació
dimarts, novembre 14, 2023 - 13:14
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/xarxa/laccio-solidaria-voluntaris-submarinistes-de-tmb-linformatiu-de-tve-catalunya