Autor
Laura Martínez

Tres dies immersos en la mobilitat urbana del futur

Un any més les ponències sobre les propostes estratègiques de TMB generen interès entre els assistents al Tomorrow Mobility World Congress.

Durant tres dies, del 7 al 9 de novembre, TMB ha tornat a estar present al congrés internacional Tomorrow Mobility World Congress (TMWC) celebrat al recinte de Gran Via de Fira de Barcelona, en paral·lel amb l'Smart City Expo World Congress. L'esdeveniment, que enguany ha assolit xifres rècord (25.300 visitants presencials i més de 1.100 expositors segons l'organització), s'ha convertit ja en un referent i en una cita indispensable per debatre sobre l'evolució de la mobilitat urbana sostenible i intel·ligent.

L'estand de TMB no ha parat de rebre visites dels assistents al recinte firal i d'interessar-se pels projectes plantejats per potenciar les xarxes de metro i autobusos a l'àrea de Barcelona

L'interès ha estat constant en l'àmbit institucional. Dimarts, la presidenta de TMB, Laia Bonet, va estar present per donar el tret de sortida a les xerrades dels nostres professionals. Ja a la tarda, durant la inauguració institucional, el conseller delegat de TMB, Gerardo Lertxundi va rebre al nostre estand a la ministra del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez i a l'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, juntament amb la presidenta de TMB, Laia Bonet.

Imatge
Foto de la visita institucional / Foto: M. A. Cuartero (TMB)


A més dels continguts estàtics de l'estand i del fullet que els resumia, TMB ha ofert una programació de set presentacions curtes sobre projectes en curs, innovació, digitalització, assessorament internacional i ciberseguretat de les quals es poden recuperar els resums diaris que s'han fet en el nostre perfil corporatiu de X. També podeu veure un resum de cadascuna de les presentacions explicades pels mateixos ponents al nostre LinkedIn.

Darrera modificació
divendres, novembre 10, 2023 - 11:23
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/tres-dies-immersos-mobilitat-urbana-futur