Autor
Redacció

TMB planteja l'estació del futur al Tomorrow Mobility

L'equip de Metro de TMB ha explicat com treballen i quins projectes pilots estan implementant  per plantejar com seran les estacions del futur

Com seran les estacions del futur? Des de TMB es treballa en donar una resposta i avançar-se al repte que suposaran les estacions en un futur. Així ho ha explicat el responsable d'auditoria i coordinador de metro, Gerard Bonvehí, a l'estand de TMB del Tomorrow Mobility que aquests dies s'està celebrant a Barcelona.

Per afrontar aquest repte, Bonvehí ha explicat que s'estan utilitzant noves eines de treball i metodologies per buscar solucions i que es fa tenint com a base les necessitats que marquen els usuaris. A partir d'aquí es dibuixen diferents projectes que s'acaben implementant com a proves pilots ja a la xarxa de metro actual, i després s'avaluen els resultats per veure si és factible aplicar cada innovació a tota la xarxa. 

En aquest sentit, Bonvehí ha explicat alguns projectes ja implantats com el dels seients isquiàtics a l'L1 de metro que, a més de millorar l'accessibilitat per a la gent gran, és un projecte d'economia circular. També ha recordat el projecte de la metrolinera que permetia carregar patinets a les estacions de metro o projectes que s'implementaran pròximament com un nou punt d'informació que amb tecnologia d'holograma permetrà als usuaris trobar un punt d'informació quan no hi hagi ningú a l'estació.

Amb tot, TMB ha mostrat com seran ja algunes parts de les estacions del futur en un congrés que precisament busca apuntar a les noves tendències i el futur de la mobilitat.

Darrera modificació
dimecres, novembre 8, 2023 - 17:49
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/tmb-planteja-lestacio-futur-tomorrow-mobility