Autor
Laura Martínez

TMB i l'aposta per la mobilitat sostenible presents en una nova edició del Tomorrow Mobility

L’estand dins de l’esdeveniment de Fira de Barcelona acull del 7 al 9 de novembre una programació de presentacions sobre objectius clau de la companyia i reptes relacionats amb el futur de la mobilitat

Transports Metropolitans de Barcelona torna a estar present al Tomorrow Mobility Congress, cita que s'emmarca dintre del congrés mundial Smart City. Aquest congrés permet establir sinergies entorn d'una comunitat global i nombrosa relacionada amb la mobilitat però també amb el futur i la sostenibilitat de les ciutats.   

Durant la jornada inaugural, TMB ha obert les portes del seu estand (ubicat al Hall P2, nivell 0, carrer E, estand 186), on es desenvoluparan diferents activitats: d’una banda, hi haurà una recepció per atendre els visitants i una zona per a trobades; d’una altra, s’ha disposat un espai per a la realització de xerrades durant les quals, al llarg dels tres dies del congrés, professionals de TMB explicaran projectes, casos d’èxit i línies mestres en l’actuació de la companyia.

La presidenta de TMB, Laia Bonet, va estar present per donar el tret de sortida a les xerrades dels nostres professionals i que es van iniciar amb el director d'Operativa de bus, Carlos Castiñeira. Castiñeira va explicar la transformació de la línia H12 de bus en la futura línia BRT elèctrica urbana de Barcelona.

Imatge
Un moment de la visita de la presidenta de TMB a l'estand de TMB / Foto: M.A. Cuartero (TMB)

 

Tot seguit va ser el torn d'Ignasi Oliver, responsable de Digitalització i Innovació de Metro, que va explicar la importància de la digitalització en la transformació de les tasques de manteniment. Un camí, iniciat l'any 2005, que ha permès reduir les pertorbacions de servei, doblar la fiabilitat i reduir de manera substancial els costos de manteniment.

Imatge
Imatge de la presentació d'Ignasi Oliver / Foto: M. A. Cuartero (TMB)

 

La primera jornada va acabar amb la inauguració institucional i la visita al nostre estand de la ministra del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, l'alcalde de Barcelona, Jaume Collboni, la presidenta de TMB, Laia Bonet i el conseller delegat de TMB, Gerardo Lertxundi.

Imatge
Foto de la visita institucional / Foto: M. A. Cuartero (TMB)

 

L'agenda d'actes continua avui i demà amb més compareixences per donar a conèixer la mobilitat del futur.

 

Darrera modificació
dimecres, novembre 8, 2023 - 11:32
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/tmb-laposta-mobilitat-sostenible-presents-nova-edicio-tomorrow-mobility