06.11.2023
Autor
Premsa TMB

Octubre es converteix en un mes de rècords de validacions per a TMB

Subtítol

Per primer cop a la història, la xarxa de TMB supera els 60 milions de validacions en un mes i registra el seu màxim històric en un dia amb més de 2,4 milions de viatges.

A la xarxa de metro octubre ha estat el mes amb més validacions de la història amb 40,9 milions de viatges i s’ha superat dues vegades el rècord diari, arribant al màxim el passat 31 d’octubre amb 1,65 milions de viatges en un dia laborable.

La xarxa de bus també ha superat ja les xifres de l’octubre de 2019 i amb 19,6 milions de validacions ha registrat el seu segon millor mes de la història.

Les xarxes de metro i bus de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) no paren de batre rècords i aquest octubre s’ha convertit en el mes de la seva història on s’han registrat més validacions: 60,5 milions, superant per primera vegada la barrera dels 60 milions. A més, el passat 31 d’octubre es va establir com el dia en què s’han fet més viatges a la xarxa de TMB: 2,44 milions de validacions. El mateix 31 d’octubre ha estat el rècord en un dia a la xarxa de metro, on es van efectuar 1,65 milions de viatges. I és que per a metro també ha estat un octubre de rècord, convertint-se en el mes amb més validacions de la història de la xarxa: 40,9 milions de viatges. La xarxa de bus també ha registrat validacions que superen les del mateix període del 2019, consolidant una recuperació que ja es venia marcant els darrers mesos. De fet, aquest octubre ha estat el segon mes amb més validacions a la història de la xarxa de bus amb 19,6 milions. 

La presidenta de TMB, Laia Bonet, ha explicat que “l’eficiència del servei de la xarxa de TMB fa que cada vegada més persones utilitzin el transport públic” i ha apuntat que “seguirem treballant per millorar encara més el transport públic, camí d’una ciutat cada vegada més sostenible”.

Cal recordar que tant el Pla Estratègic TMB 2025 com el Pla de Responsabilitat Social i Sostenibilitat, estableix el compromís de l'entitat per incrementar el nombre d'usuaris en transport públic i així contribuir a una mobilitat més sostenible.

Darrera modificació
06.11.2023
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/octubre-es-converteix-mes-de-records-de-validacions-tmb