19.10.2023
Autor
Premsa TMB

Transport públic als cementiris de Barcelona per Tots Sants 2023

Subtítol

Es posa en marxa el dispositiu de reforç del servei de diverses línies d'autobús als cementiris de Montjuïc i Collserola

Com ja és habitual quan s’aproxima la festivitat de Tots Sants, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana la utilització dels transports públics per desplaçar-se als cementiris de la ciutat.

Per atendre de manera eficaç les necessitats dels usuaris, TMB posa en marxa un pla per reforçar el servei de les línies d’autobús 21, 102, 104 i 107, que comuniquen diferents punts de la ciutat amb els cementiris més importants. El dispositiu estarà en marxa fins al dimecres 1 de novembre.

En aquest sentit, per apropar-se al cementiri de Montjuïc, del 23 al 28 d’octubre, tots dos inclosos, i el 30 i 31 d’octubre TMB ofereix un servei especial de bus que té exactament el mateix recorregut i fa les mateixes parades que la línia 107 (la línia interior del cementiri de Montjuïc). El 29 d’octubre i l’1 de novembre s’incrementa el servei amb més vehicles a les línies 107 i  21 (Paral·lel - El Prat).

Per arribar al cementiri de Collserola, del 23 al 26 i el 30 i 31 d’octubre s’habilita un servei especial de bus amb el mateix recorregut i les mateixes parades que la línia 102 (Pl. Eivissa - Cementiri de Collserola). La línia 102 es reforça amb més vehicles del 27 al 29 d’octubre, tots dos inclosos. El 28 i 29 d’octubre s’incrementa amb més vehicles el servei de la línia 104 (Fabra i Puig - Cementiri de Collserola). Totes dues línies, la 102 i la 104, es reforcen també l’1 de novembre.

Cal destacar que l’1 de novembre un servei especial de bus llançadora enllaçarà la plaça d’Espanya i el cementiri de Montjuïc per facilitar una connexió més directa.

TMB desenvoluparà els pròxims dies una campanya de comunicació per diferents canals per donar a conèixer el dispositiu. Per a més informació sobre els transports públics per accedir als diferents cementiris es podrà consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web corporatiu.

Darrera modificació
19.10.2023
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/transport-public-cementiris-de-barcelona-tots-sants-2023