Autor
Redacció

Territori licita les obres de millora d'accessibilitat de l'estació de La Pau de l'L4 de metro

El Departament de Territori ha licitat les obres de millora de l’accessibilitat de l’estació de La Pau de l'L4 de metro, a Barcelona, per un import d'1,1 milions d'euros. Aquesta actuació permetrà completar l'adaptació de l'estació a persones amb mobilitat reduïda i està previst que comencin la primavera del 2024 amb un termini d'execució de 15 mesos.

L’andana sentit Trinitat Nova actualment no s’utilitza per al servei comercial, motiu pel qual no està adaptada a persones amb mobilitat reduïda. Els treballs que ara es liciten consistiran principalment en la instal·lació d’un ascensor que comuniqui el vestíbul amb aquesta andana. Així, aquesta obra permetrà millorar l’accessibilitat i possibilitar l’explotació en doble via de l’estació.

Més informació a la nota de premsa del Departament de Territori i Sostenibilitat.

Amb pocs dies de diferència, el Departament de Territori també ha adjudicat les obres per a la millora de l'accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda a l'intercanviador de Sants (línies 3 i 5 de metro i xarxa de Rodalies), per un import d'1,7 milions d'euros. Aquesta actuació permetrà millorar els moviments interns sense haver de sortir al carrer.

Més detalls a la següent nota de premsa.

 

Darrera modificació
dimecres, octubre 4, 2023 - 11:31
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/territori-licita-obres-de-millora-daccessibilitat-de-lestacio-de-pau-de-ll4-de-metro