29.09.2023
Autor
Premsa TMB

El telefèric de Montjuïc registra el seu rècord històric de passatgers

Subtítol

El transport per cable ha fet durant l’agost 259.000 viatges, el seu màxim de validacions. De fet, des del gener d’enguany ha assolit xifres rècord gairebé cada mes del 2023

Els beneficis dels transports d’oci contribueixen al finançament del transport públic

El telefèric de Montjuïc, gestionat per Transports Metropolitans de Barcelona (TMB), ha batut aquest passat mes d’agost el seu rècord històric en validacions, amb més de 259.000, un 18% més que a l’agost de l’any passat i un 13% més que l'agost de 2019. De fet, aquest any 2023 el transport d’oci de la muntanya de Montjuïc ha registrat més viatges que mai. De gener a agost de 2023, exceptuant el mes de febrer (el Telefèric estava aturat per la revisió tècnica anual, del 30 de gener al 19 de febrer), ha fet rècord històric cada mes.

La presidenta de TMB, Laia Bonet, ha mostrat la seva satisfacció per l’augment de l’ús del Telefèric com un “transport icònic de la ciutat de Barcelona” i ha recordat que “els beneficis que es generen als transports d’oci que gestiona TMB ajuden a finançar les xarxes de transport públic de bus i metro”.

El telefèric de Montjuïc es va inaugurar l'any 2007 i aquest 2023 va camí d’assolir el seu màxim de viatges en un any, ja que en els primers vuit mesos ha arribat als 1,38 milions de viatges, quan el 2022 va realitzar un total d'1,53 milions de viatges en tot l’any.

Cal recordar que TMB ofereix als turistes i visitants els seus serveis de transport Barcelona Bus Turístic, Barcelona Night Tour, Telefèric de Montjuïc i Catalunya Bus Turístic, així com els abonaments Hola Barcelona Travel Card.

Darrera modificació
29.09.2023
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/teleferic-de-montjuic-registra-seu-record-historic-de-passatgers