29.09.2023
Autor
Premsa TMB

Transport públic per al partit de futbol Barça-Sevilla i el concert de Joaquín Sabina de demà

Subtítol

Activat un pla de mobilitat especial per facilitar els desplaçaments davant la coincidència demà divendres de tots dos esdeveniments

Amb motiu de la coincidència a les 21 hores de demà, divendres 29 de setembre, del partit de Lliga entre el FC Barcelona i el Sevilla FC a l’Estadi Olímpic Lluís Companys, i del segon i últim concert de Joaquín Sabina al Palau Sant Jordi, metro i autobusos de TMB seran les opcions més recomanables per desplaçar-se per la muntanya de Montjuïc.

L’operativa especial prevista és la següent:

  • La xarxa de metro reforçarà el servei amb més personal d’atenció, seguretat i neteja a les estacions d’Espanya (L1 i L3), Poble Sec (L3) i Paral·lel (L2 i L3). Hi haurà més trens en circulació, en funció de l’horari del partit i del concert, a les línies 1 i 3, les més indicades per apropar-se a l’Estadi Olímpic, amb l’estació d’Espanya com a centre neuràlgic. Recordem que divendres el metro funciona fins a les dues de la matinada.
  • S’habiliten dos serveis gratuïts d’autobusos llançadora per a totes les persones que tinguin entrada per assistir al partit o al concert, amb origen i final a la plaça d’Espanya, d’una banda, i a l’aparcament de Fira 2, de l’altra, que connectaran amb la zona de l’estadi. Aquests dos serveis especials de bus començaran dues hores abans de l’inici de l’esdeveniment esportiu i acabaran una hora i mitja després de la finalització. Els usuaris disposaran d’un total de 17 vehicles que sortiran en intervals d’entre 3 i 4 minuts, el que suposarà una capacitat global per transportar fins a 6.400 persones per hora.
  • Una altra opció per apropar-se a la zona serà utilitzar el funicular de Montjuïc, que també es reforçarà i veurà incrementades les seves freqüències de pas durant les dues hores d’abans de l’inici del partit i durant les dues hores de després de l’acabament.

Cal recordar que també hi ha diverses línies regulars d’autobusos de TMB que apropen a la zona. Aproximen a l’Estadi Olímpic Lluís Companys les línies 13, 55, 125, 150; a la plaça d’Espanya arriben les línies D20, D40, H12, H16, V7, 13, 23, 46, 52, 65, 79, 91, 109, 150 i 165; al passeig de la Zona Franca: H16, V3, V5, 109 i 125.

TMB recomana planificar amb temps el desplaçament. Per a més informació, es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Darrera modificació
29.09.2023
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/transport-public-partit-de-futbol-barca-sevilla-concert-de-joaquin-sabina-de-dema