Autor
Redacció

La passarel·la d’intercanvi d’Espanya (L1), fora de servei per instal·lar-hi dos ascensors

Les obres permetran fer més accessible aquest pas elevat entre les dues andanes i es duran a terme fins als primers mesos de 2024 

La passarel·la d’intercanvi entre ambdues andanes que està situada a l’estació d’Espanya de l'L1 romandrà fora de servei durant els propers mesos per tal de fer-la més accessible. L’objectiu d’aquesta aturada és la instal·lació de dos ascensors, un a cada extrem d’aquesta, que han de permetre fer d’aquest pas elevat un espai més accessible.

A més d’incorporar els elevadors, l’actual estructura metàl·lica de canvi d’andana se substituirà per una de nova i l’actuació comportarà una redistribució i una nova configuració de diversos espais de serveis tècnics i instal·lacions.

Les obres han estat impulsades pel Departament de Territori de la Generalitat i estan emmarcades en el pla de millora de l’accessibilitat de l’intercanviador de Plaça Espanya, i que inclouen diverses intervencions per adaptar les estacions de L’1 i L’3 corresponents a aquest punt de la xarxa de metro.

Darrera modificació
dimarts, juliol 18, 2023 - 13:45
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/passarella-dintercanvi-despanya-l1-fora-de-servei-installar-hi-dos-ascensors