14.07.2023
Autor
Premsa TMB

Recomanacions de mobilitat per a la Pride Parade 2023, a la qual participa activament TMB

Subtítol

El metro és la millor opció per apropar-se al Paral·lel i a la plaça d’Espanya demà dissabte a la tarda per les afectacions als busos amb motiu de la rua

Amb motiu de la Marxa de l’Orgull LGTBIQ+, la multitudinària desfilada de carrosses del Pride Barcelona 2023, que tindrà lloc a Barcelona demà dissabte, 15 de juliol, algunes línies d’autobús veuran afectat el servei entre les 18 h i les 20.30 hores aproximadament. Per aquesta raó, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana utilitzar el metro durant aquestes hores i en aquells desplaçaments entorn als llocs per on transcorrerà la desfilada. Les estacions de metro més properes per arribar-hi són Espanya (L1 i L3), Poble Sec (L3), Paral·lel (L2 i L3) i Drassanes (L3). Es recomana, però, planificar amb temps el viatge, en especial als usuaris de la línia 4 pel tall per obres de millora que afecta el tram comprès entre Bogatell i Verdaguer.

La Pride Parade forma part de les diverses activitats programades pel Pride Barcelona 2023 que, sota el lema “L’orgull de les nostres vides” posa aquest any l’accent a la necessitat de reivindicar la diversitat a totes les edats. Membres de la recentment constituïda associació Visibles, que engloba treballadors de TMB del col·lectiu LGTBIQ+, participen activament marxant amb una carrossa compartida amb l’Ajuntament i Turisme de Barcelona, un Bus Turístic de TMB degudament decorat per a l’ocasió.

La rua reivindicativa iniciarà la marxa a les 18 hores a Portal de Santa Madrona i continuarà per l’avinguda Paral·lel fins a arribar a la plaça d’Espanya i l’avinguda Reina Maria Cristina, on finalitzarà el recorregut. L’hora d’arribada prevista és a les 20 hores, moment en què s’iniciarà una festa popular amb activitats lúdiques i musicals.

La desfilada provocarà afectacions en 21 línies de bus de TMB que fan part de l’itinerari per la zona. Són les següents: D20, D50, H12, H14, H16, V9, V11, V13, 13, 21, 46, 55, 59, 65, 79, 91, 109, 120, 121, 150 i la ruta vermella del Barcelona Bus Turístic.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Darrera modificació
14.07.2023
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/recomanacions-de-mobilitat-pride-parade-2023-qual-participa-activament-tmb