06.07.2023
Autor
Premsa TMB

Les validacions a TMB marquen nous rècords al mes de juny

Subtítol

A metro s’ha registrat el mes de juny amb més validacions de la història, amb gairebé 37 milions de validacions, el que representa 2 milions més que el juny del 2018

La xarxa de bus ha tingut també un important nombre de validacions aquest juny, fins a recuperar el 99% del passatge respecte a aquest mateix mes del 2019

Les xarxes de metro i bus de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha marcat el seu millor mes de juny amb més de 54 milions de validacions, entre la xarxa de metro i la de bus. La presidenta de TMB, Laia Bonet, ha explicat que “les xifres mostren que es consolida, un cop més, la tendència a l’alça d’increment de l’ús del transport públic”.

Pel que fa a la xarxa de metro, ha registrat un nou rècord obtenint el màxim de validacions en un mes de juny, arribant gairebé als 37 milions de validacions (36.970.000). Aquest augment confirma un creixement, després de la pandèmia, que ja es va iniciar el 2022. Tant és així que el juny d’enguany s’han comptabilitzat 2 milions més de validacions que al mes de juny de l’any 2018, que amb 34,98 milions de validacions, s’havia situat com el mes de juny amb més validacions de la història de metro. També és especialment significatiu el creixement de validacions a la xarxa de bus, on s’ha experimentat una recuperació del passatge previ a la pandèmia en un 99% respecte al juny del 2019.

Cal recordar que tant el Pla Estratègic TMB 2025 com el Pla de Responsabilitat Social i Sostenibilitat, estableix el compromís de l'entitat per incrementar el nombre d'usuaris en transport públic i així contribuir a una mobilitat més sostenible.

Darrera modificació
06.07.2023
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/validacions-tmb-marquen-nous-records-mes-de-juny