22.06.2023
Autor
Premsa TMB

Per la revetlla i el cap de setmana de Sant Joan el metro funcionarà 67 hores sense interrupció

Subtítol

Els trens circularan des de les 5 de la matinada de divendres, 23 de juny, fins a les 12 de la nit de diumenge, dia 25

Com cada any per la revetlla de Sant Joan, demà divendres, dia 23 de juny, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) donarà servei de metro durant tota la nit. És a dir, els trens circularan sense interrupció des de les 5 de la matinada de divendres, 23 de juny, fins a les 12 de la nit del dia 25 (és a dir, fins a la finalització del servei de diumenge, 25 de juny), de manera que el metro funcionarà de forma continuada durant 67 hores.

Per la revetlla de Sant Joan es genera una mobilitat nocturna elevada a la ciutat de Barcelona i a la seva àrea metropolitana, a la qual TMB respondrà amb un increment de l’oferta de servei a metro. Hi haurà un desplegament especial de personal en trens i estacions i es reforçarà la neteja, el manteniment i la seguretat.

Al llarg de la matinada de la nit de Sant Joan es reforçarà el servei a tota la xarxa de metro incrementant el nombre de trens un 22% respecte a l’oferta habitual a la franja horària de 2 a 5 de la matinada; aquest augment del nombre de trens en circulació serà especialment significatiu a la línia 4, on s’arribarà a un 75% més d’oferta de trens en les franges on es preveu més afluència d’usuaris desplaçant-se en metro a la zona de platges per celebrar la revetlla. En quan a reforços de personal, hi haurà especial atenció a les estacions més freqüentades, com ara les del front marítim de la línia 4 (Barceloneta, Ciutadella / Vila Olímpica, Bogatell i Llacuna), els enllaços més cèntrics amb aquesta línia, (Urquinaona, Verdaguer i Passeig de Gràcia), i també a les estacions de Catalunya i d’Espanya. 

Així, amb vuit línies de metro i 159 estacions obertes ininterrompudament, TMB contribueix a una mobilitat sostenible i segura amb transport públic durant la revetlla de Sant Joan per facilitar els desplaçaments de la ciutadania.

Per a més informació es podrà consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Darrera modificació
22.06.2023
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/revetlla-cap-de-setmana-de-sant-joan-metro-funcionara-67-hores-sense-interrupcio-1