19.06.2023
Autor
Premsa TMB

TMB reforça el servei de metro i bus per als concerts de ‘Clàssica a la platja’

Subtítol

La línia 4 comptarà amb més trens en circulació per augmentar la freqüència de pas i més agents d’atenció al client, així com vigilants de seguretat a les estacions de Llacuna i Bogatell

També es reforçarà el servei a les línies de bus 6, 59, H16, V23 i V25

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) reforça el servei de la línia 4 de metro per als dos concerts de Clàssica a la platja organitzats per tres de les grans institucions culturals de Barcelona: el Liceu, el Palau de la Música i l’Auditori a la platja del Bogatell. Demà dimarts, 20 de juny i dimecres, 21 de juny hi haurà més trens de l’habitual a l'L4 per tal d’augmentar la freqüència de pas durant les últimes hores de servei per facilitar la mobilitat a la finalització dels concerts.

Sota la iniciativa de Barcelona Obertura, l’Orquestra del Gran Teatre del Liceu i l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya oferiran dos concerts oberts a la ciutadania amb l’objectiu d’apropar la música simfònica a una audiència diversa i àmplia.

A més de l’augment de trens, TMB incrementarà el nombre d’agents d’atenció al client i de vigilants de seguretat a les estacions pròximes a la platja del Bogatell (Llacuna i Bogatell).

Una altra opció de mobilitat són les línies de bus 6, 59, H16, V23 i V25 que es reforçaran i donaran servei amb vehicles articulars per augmentar la capacitat.

Darrera modificació
22.06.2023
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/tmb-reforca-servei-de-metro-bus-concerts-de-classica-platja