Autor
Marta Espinosa

Les visites internacionals a TMB, un punt fort del congrés de la UITP

Representants del Japó, dels Estats Units, de Xile, de Bèlgica i d'Alemanya, entre d'altres, han visitat l'estand de TMB al congrés de la UITP i centres de treball de TMB, com el Centre de Control de Metro, la hidrogenera de bus de Zona Franca o la cotxera de Triangle. 

Durant els frenètics dies de celebració del congrés de la UITP, del 4 al 7 de juny, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha atès nombroses visites de delegacions internacionals que s'han interessat per les nostres instal·lacions i serveis.

Dissabte 3 de juny, en el marc de les visites institucionals prèvies al congrés de la UITP, el conseller delegat de TMB, Gerardo Lertxundi, va rebre una important delegació de líders i professionals de l’associació americana d’operadors del transport públic, Public Transportation i Federal Transit Admn, a les nostres instal·lacions de Triangle.

El dilluns 5, el cap de l'Àrea de Negoci Internacional de TMB, Michael Pellot, va rebre una delegació de la Japan Overseas Railway System Association (JORSA) en el marc del congrés. La delegació japonesa es va interessar pels diferents sistemes amb què treballa Metro. 

El mateix dia, el senador de Transició de Transports i Mobilitat d'Hamburg, la ciutat que acollirà la pròxima edició del congrés de la UITP, Anjes Tjarks, s'ha reunit amb diferents directius de TMB i s'ha interessat pels reptes de la mobilitat sostenible en una ciutat com Barcelona.

El darrer dia de congrés, una delegació del Ministerio de Transportes y telecomunicacions de Xile, encapçalada per la directora del Directorio de Transporte Público Metropolitano, Paola Tapia, i el seu gerent de sistemes intel·ligents de transport, Alejandro Schmidt, van visitar l’estand de TMB al congrés de la UITP i van mantenir una trobada amb el conseller delegat de TMB, Gerardo Lertxundi.   

Donada la coincidència amb la celebració d’Alamys, socis de l’agrupació també han visitat diferents llocs, com ara el Centre de Control de Metro; aquí també s'hi van apropar una delegació del transport públic de Brussel·les. La hidrogenera de bus al polígon de la Zona Franca també va rebre una visita diumenge dia 4.

Com a curiositat, el secretari general de la UITP, Mohamed Mezghani, va fer una passejada, acompanyat pel conseller delegat de TMB, Gerardo Lertxundi, per l’Exposició d’Autobusos Clàssics que va tenir lloc dissabte 3 de juny, a les portes de la inauguració del congrés.

Darrera modificació
dijous, juny 8, 2023 - 16:48
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/visites-internacionals-tmb-punt-fort-congres-de-uitp