02.06.2023
Autor
Premsa TMB

Afectació al servei a la línia 2 de metro a Badalona durant quatre hores de la nit de diumenge a dilluns

Subtítol

Un servei alternatiu d’autobús connectarà les estacions de Gorg, Pep Ventura i Badalona Pompeu Fabra entre les 22 hores de diumenge i les 2 de la matinada de dilluns.

El pròxim diumenge, 4 de juny, des de les 22 hores de diumenge fins a les 2 de la matinada de dilluns 5 de maig, la línia 2 de metro només funcionarà entre Paral·lel i Gorg, deixant sense servei l’extrem de la línia a Badalona  -les estacions de Pep Ventura i Badalona Pompeu Fabra- per uns treballs programats a la via que realitzarà Transports Metropolitans de Barcelona (TMB).

Unes tasques de manteniment en un dels aparells de la via de Badalona Pompeu Fabra obliga a aturar la circulació en aquest tram durant les quatre darreres hores de servei.

TMB habilitarà un servei d’autobús llançadora que cobrirà el recorregut entre Gorg i Badalona Pompeu Fabra, amb parada a cada una de les estacions afectades pel tall. L’horari de funcionament serà des de la nit de diumenge 4 de juny a les 22 hores fins a les 2 de la matinada de dilluns dia 5, és a dir, un total de quatre hores.

Recordem que diumenge 4 de juny, el conjunt de la xarxa de metro funcionarà fins a les 2 de la matinada, en ser vigília de festiu a Barcelona.

Darrera modificació
02.06.2023
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/afectacio-servei-linia-2-de-metro-badalona-durant-quatre-hores-de-nit-de-diumenge