31.05.2023
Autor
Premsa TMB

Transport públic per al festival Primavera Sound 2023

Subtítol

Dos serveis especials de bus enllaçaran les nits del 2, 3 i 4 de juny el Parc del Fòrum amb la plaça Catalunya

Amb motiu de la programació dels concerts del Primavera Sound 2023 del dijous 1 al diumenge 4 de juny al recinte del Parc del Fòrum, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) adaptarà l’oferta de transport públic a les necessitats de l’esdeveniment i posarà en funcionament dos serveis nocturns d’autobusos llançadora per al festival de música.

El servei recomanat per TMB per accedir al Parc del Fòrum és:

Metro: línia 4 - El Maresme / Fòrum

TMB recomana especialment la xarxa de metro per als desplaçaments. Totes les línies de metro, mitjançant els seus enllaços, permeten arribar a l’estació d’El Maresme / Fòrum de la línia 4, la línia groga, a 150 metres del recinte on es faran els concerts.

El funcionament del metro, fins a les 2 de la matinada els divendres i amb servei ininterromput els dissabtes, suposarà un important element per afavorir la mobilitat de les persones que vulguin assistir als concerts programats aquestes nits. A més, l’L4 reforça el servei amb més trens, especialment en la franja d’última hora, i més personal d’atenció a les estacions del centre (Urquinaona i Jaume I) i en les més pròximes a l’esdeveniment musical (El Maresme / Fòrum, Selva de Mar i Besòs Mar).

Cal destacar també que han estat instal·lades validadores especials que permeten la compra i validació de bitllet senzill amb targetes bancàries dotades de sistema contactless a les estacions d’Urquinaona, Jaume I, Selva de Mar i El Maresme / Fòrum.

Serveis de bus especials per connectar amb plaça de Catalunya

S’han programat dos serveis especials d’autobusos, amb l’indicador de línia “Primavera Sound”, tots dos amb direcció a plaça Catalunya (ronda Sant Pere), centre neuràlgic on conflueixen diferents transports públics (metro, FGC, Rodalies de Catalunya, diverses línies de bus regulars de TMB, NitBus i altres línies de bus).

El bitllet per a aquests serveis especials de bus el dispensarà de franc l’organització del festival.

Un d’aquests dos serveis farà el recorregut des del passeig de Taulat fins a la plaça de Catalunya i funcionarà les nits del 2, 3 i 4 de juny en els següents horaris:

  • Nit de dijous 1 a divendres 2 de juny: de 12 de la nit a 5 de la matinada
  • Nit de divendres 2 a dissabte 3 de juny: de 2 a 5 de la matinada
  • Nit de dissabte 3 a diumenge 4 de juny: de 3 de la matinada a 7 del matí

La segona llançadora de bus circularà des del Parc del Fòrum fins a la plaça de Catalunya i funcionarà les nits de dijous a divendres, de divendres a dissabte i de dissabte a diumenge de 12 de la nit a 4 de la matinada.

Al Parc del Fòrum també arriben les línies regulars de bus H12, H14, H16, V29, V31, V33, 7 i 136.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB i a la pàgina oficial del festival.

Darrera modificació
31.05.2023
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/transport-public-festival-primavera-sound-2023