Autor
Marta Espinosa

Continuen els reforços de transport públic per als concerts de Coldplay del cap de setmana

TMB reforça la línia 150 de bus per pujar a l'Estadi Olímpic i habilita un servei especial d’autobusos de baixada entre el recinte i la plaça d’Espanya per als concerts de dissabte i diumenge.

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) continuarà aquest dissabte 27 i diumenge 28 de maig amb el dispositiu de transport iniciat el passat dimecres amb motiu dels dos darrers concerts (del total de quatre) que ofereix aquesta setmana la banda de rock britànica Coldplay a Barcelona, i que tenen lloc a l'Estadi Olímpic Lluís Companys. 

Per pujar a l’Estadi Olímpic TMB recomana utilitzar la línia 150 de bus (Pl. Espanya - Castell de Montjuïc) que, amb motiu dels concerts, es reforçarà aquest cap de setmana de 16.30 h a 21.30 h. A la sortida dels concerts (a partir de les 23.30 h), TMB habilitarà dissabte i diumenge un servei especial d'autobusos de baixada entre el recinte i la plaça d'Espanya. Per a aquests serveis seran vàlids tots els títols de transport del sistema tarifari integrat. Els vehicles portaran l’indicador de línia “Pl. Espanya - Estadi Olímpic”.

Pel que fa a metro, les nits del cap de setmana es reforçarà amb personal d’atenció i de seguretat l’estació d’Espanya (L1 i L3), la més propera al recinte. Recordem que dissabte el metro funciona de forma continuada durant tota la nit i diumenge el servei finalitza a la mitjanit.

Darrera modificació
dilluns, maig 29, 2023 - 08:59
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/continuen-reforcos-de-transport-public-concerts-de-coldplay-cap-de-setmana