11.05.2023
Autor
Premsa TMB

TMB reforça el servei de metro per a les Festes de Maig de Badalona

Subtítol

La línia 2 compta amb més trens en circulació per augmentar la freqüència de pas i més agents d’atenció al client, així com vigilants de seguretat.

Aquest increment del servei es mantindrà el cap de setmana i ja es va produir ahir i el cap de setmana passat, en funció dels actes programats per les Festes de Maig de Badalona.

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) reforça el servei de la línia 2 de metro per les Festes de Maig de Badalona. Divendres 12 de maig i dissabte 13 de maig hi haurà més trens de l’habitual a la L2 per tal d’augmentar la freqüència de pas. Divendres, el reforç es produirà a la franja de tarda-nit, quan circularà un 25% més d’oferta respecte d’un divendres habitual. Dissabte al vespre-nit, l’augment serà del 14%.

També s’incrementarà el nombre d’agents d’atenció al client, de vigilants de seguretat i de personal de neteja a les estacions pròximes a les celebracions (Badalona Pompeu Fabra, Gorg i Pep Ventura).

De fet, el cap de setmana passat, divendres 5 i 6 de maig, i dimecres 10 de maig ja es va reforçar la línia lila amb més trens en circulació pels concerts i activitats tradicionals programades per les Festes de Maig.

Una altra opció de mobilitat per acostar-se als llocs on hi ha previstes activitats de les Festes és la línia de bus H10 de TMB (Pl. Sants - Olímpic de Badalona) que té part del seu trajecte per Badalona i circula cada dia fins a les 23 hores. 

Darrera modificació
19.05.2023
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/tmb-reforca-servei-de-metro-festes-de-maig-de-badalona