Autor
Redacció

#TMBrecomana ajudar la Pere Tarrés a fer que cap infant es quedi sense colònies

Segons un informe de la Fundació Pere Tarrés que analitza les condicions de vida de les famílies becades a l’estiu, el 34% de les llars es troben en situació de pobresa severa, és a dir, viuen amb uns guanys equivalents al 25% de la renda mitjana nacional.

El temps de lleure és bàsic per a qualsevol infant, però no tots tenen les mateixes possibilitats de gaudir-ne. És per això que un any més la Fundació posa en marxa la campanya “Cap infant sense colònies”, que té per objectiu garantir l’accés a les activitats de lleure a l’estiu a infants en situació de vulnerabilitat a través d’un programa de beques.

Gràcies als fons que es recullen entre particulars, entitats i empreses, la Fundació beca milers d'infants, que gaudeixen d'estades en colònies i casals. Si vols saber més coses sobre el programa, pots consultar aquest enllaç. I si vols fer la teva aportació, la Fundació Pere Tarrés t'ho posa fàcil. 

TMB hi col·labora fent difusió de la iniciativa.

Darrera modificació
dijous, juny 15, 2023 - 13:03
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmbrecomana-ajudar-pere-tarres-fer-que-cap-infant-es-quedi-sense-colonies-0