Autor
Redacció

La T-grup i la T-70/90 FM FN també arriben a la T-mobilitat

Els dos títols integrats multipersonals de 70 viatges arriben al format sense contacte tot i que es continuaran venent en versió magnètica a les màquines d’autovenda

La T-mobilitat incorpora aquest mes de maig dos nous títols que ja es poden comprar i validar amb el nou sistema sense contacte: la T-grup, el títol multipersonal de 70 viatges en 30 dies consecutius des de la primera validació, i la T-70/90 FM/FN, el títol per a famílies nombroses i monoparentals que permet fer 70 viatges durant 90 dies consecutius des de la primera validació. D’igual manera, aquest fet no suposarà la supressió d’aquests dos títols en el seu format magnètic, que per ara, seguiran disponibles a les màquines d’autovenda de TMB.

Xifres d’usuaris

Tot i no situar-se entre les opcions majoritàries entre les persones usuàries, destaca el fet que aquests títols van suposar l’any passat més de 2 milions de validacions. Concretament, la T-grup va sumar-ne 1,5, mentre que la T 70/90 FM/FN en va suposar 700.000.

Igual que la resta de títols, aquests dos darrers que s’incorporen ara a la validació sense contacte, es podran adquirir a través dels canals habituals de la T-mobilitat, com la TMBApp. Una vegada adquirit el suport, sigui físic en targeta recarregable o bé virtual en el telèfon mòbil (amb tecnologia Android i NFC), caldrà carregar-hi el títol desitjat.

Cal destacar que les famílies monoparentals i nombroses ja poden afegir telemàticament, a través de qualsevol dels tres webs, el perfil FM/FN, un pas necessari per adquirir títols bonificats. També es podran activar aquests perfils en el cas de menors d’edat.

Darrera modificació
dimecres, maig 3, 2023 - 10:13
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/t-grup-t-7090-fm-fn-tambe-arriben-t-mobilitat