28.04.2023
Autor
Premsa TMB

Transport públic per a la Feria de Abril de Catalunya 2023

Subtítol

La línia 4 de metro, la més propera al Parc del Fòrum, es reforçarà amb més trens els dies 28, 29, 30 d’abril i l’1 de maig.

Per al festiu Primer de Maig, circularan més trens a la L1, L3 i L5 de metro, incrementant l’oferta en un 5%.

Amb motiu de la celebració de la 50a edició de la Feria de Abril de Catalunya, que tindrà lloc del 21 d’abril a l’1 de maig, al Parc del Fòrum, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) adaptarà la seva oferta de transport públic a les necessitats d’aquest esdeveniment.

TMB recomana la xarxa de metro per als desplaçaments fins a la fira, especialment la línia 4, que es reforçarà amb més trens a partir de la tarda i fins a darrera hora de servei durant quatre dies, del divendres 28 d’abril al dilluns 1r de maig. L’estació El Maresme / Fòrum, la més propera al recinte, incrementarà la presència de vigilants de seguretat aquests dies.

El funcionament del metro, amb servei ininterromput el dissabte (29 d’abril) i fins a les 2 de la matinada el divendres (28 d’abril) i la vigília de festiu (diumenge 30 d’abril), suposarà un important element per afavorir la mobilitat de les persones que vulguin accedir a la fira aquestes nits. Recordar que el servei de metro comença cada dia a les 5 del matí i dilluns festiu, 1 de maig, el servei finalitzarà a la mitjanit.

També s’arriba al Parc del Fòrum amb les línies regulars d’autobús de TMB: H16, V29, V31, V33, 7, 136.

D’altra banda, dilluns Primer de Maig, el servei de metro també es reforçarà, amb més trens en circulació a les línies 1, 3 i 5, augmentant l’oferta de festiu un 5% respecte de l’any passat.

Alteracions al servei de bus el Primer de Maig  

Amb motiu de les diverses manifestacions previstes que se celebraran el Primer de Maig en diferents punts de la ciutat de Barcelona, més d’una vintena de línies de bus de TMB poden veure alterat o limitat el recorregut.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Darrera modificació
02.05.2023
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/transport-public-feria-de-abril-de-catalunya-2023