27.04.2023
Autor
Premsa TMB

Transport públic per als dos concerts de Bruce Springsteen a l’Estadi Olímpic Lluís Companys

Subtítol

TMB habilitarà serveis especials d’autobusos de baixada entre el recinte i la plaça d’Espanya demà divendres i demà passat l’altre diumenge

Amb motiu dels dos concerts de Bruce Springsteen que tindran lloc a l’Estadi Olímpic Lluís Companys demà divendres, 28 d’abril, i demà passat l’altre diumenge, 30 d’abril (programats a les 21 hores), Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) habilitarà tots dos dies serveis especials d’autobusos de baixada quan finalitzin els concerts (a partir de les 23.30 hores aproximadament) entre el recinte i la plaça d’Espanya. Per a aquests serveis seran vàlids tots els títols de transport del sistema tarifari integrat. Els vehicles portaran l’indicador de línia “Pl. Espanya – Estadi Olímpic”.

Per pujar a l’Estadi Olímpic Lluís Companys TMB recomana utilitzar la línia 150 de bus (Pl. Espanya - Castell de Montjuïc) que, amb motiu dels concerts, es reforçarà tant demà divendres com demà passat l’altre diumenge de 17.30 h a 21 hores.

Divendres el metro funciona fins a les 2 de la matinada, com tots els divendres, i diumenge també funciona fins a les 2 de la matinada, en aquest cas per ser vigília de festiu, del 1er de Maig.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Darrera modificació
27.04.2023
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/transport-public-dos-concerts-de-bruce-springsteen-lestadi-olimpic-lluis-companys