Autor
Rosa Avis

Viatges gratuïts per a famílies amb menors de 12 anys al Telefèric del 21 al 23 d’abril

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, el transport per cable ofereix a les famílies pujar hi gratis als menors de 12 anys en adquirir bitllets avui divendres, demà dissabte i demà passat diumenge

El Telefèric de Montjuïc ofereix la possibilitat de gaudir d’un cap de setmana des del cel en família i amb descompte. Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, avui divendres, 21, demà dissabte, 22, i demà passat diumenge, 23 d’abril, els infants menors de 12 anys hi viatgen de franc. Les famílies que ho desitgin poden gaudir d’aquesta oferta, amb un màxim de quatre infants per adult, en adquirir els seus bitllets a les mateixes taquilles de les instal·lacions. Tens més informació d’aquesta oferta entrant a aquest enllaç.

Més de 50 anys mirant Barcelona des del cel

El Telefèric va inaugurar-se oficialment el 22 de juny del 1970 com un important equipament inclòs en els plans de millora de l’entorn del Castell de Montjuïc per convertir- lo en una zona d’interès turístic. Un cable aeri amb telecabines vermelles i obertes va permetre salvar el desnivell, els vials, els fossars, els jardins i les muralles, reduint l'impacte ambiental i visual. Des dels Jocs Olímpics de Barcelona 92, que van revitalitzar la muntanya, fins al seu tancament l'any 2004 per ser remodelat, el Telefèric de Montjuïc es va mantenir com un mitjà de transport amb gran acceptació i així ha continuat des de la seva reobertura, un cop modernitzat el 2007, i fins a dia d’avui, com ho demostren les xifres del 2022, amb 1,53 milions de viatges.

Darrera modificació
divendres, abril 21, 2023 - 09:56
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/viatges-gratuits-families-amb-menors-de-12-anys-teleferic-21-23-dabril