Autor
Marta Espinosa

Una delegació de Corea del Sud visita les línies del metro automàtic de Barcelona

Els membres del parlament de la ciutat sud-coreana de Goyang s'han interessat per les línies 9 i 10 de metro, referents internacionals d'automatització

Vuit membres del Comitè de Construcció i Transport del parlament de Goyang, una ciutat que limita amb Seül (Corea del Sud) van visitar ahir, 17 d'abril, les instal·lacions de TMB per conèixer les principals característiques, el funcionament i els projectes de futur de la xarxa de metro, en especial de les línies 9 i 10, referents internacionals d'automatització. Encapçalava la delegació el president del Comitè, Kim Hae Ryeon, acompanyat del seu vicepresident, sis comissionats i quatre membres de la secretaria del Congrés de Goyang.

Els parlamentaris del país asiàtic han estat rebuts pel director de la xarxa de Metro, Òscar Playà i pels responsables dels departaments de Relacions Internacionals, d'Infraestructures i de Material Mòbil de Metro al taller ZAL on han conegut de primera mà les instal·lacions de les línies automàtiques 9 i 10. L'estada a Barcelona d'aquests alts representants de Goyang, forma part d'un itinerari oficial a les ciutats espanyoles de Madrid i a Barcelona. TMB rep habitualment visites d'institucions i responsables del transport públic de diferents ciutats del món ja que la seva xarxa, tant de metro com de bus, representa tot un referent internacional. 

Darrera modificació
dimarts, abril 18, 2023 - 10:53
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/delegacio-de-corea-sud-visita-linies-metro-automatic-de-barcelona