Autor
Redacció

La web de la UITP escalfa motors de cara al congrés mundial que se celebrarà a Barcelona

La cimera serà el lloc de reunió internacional perquè els professionals i operadors del transport públic comparteixin idees, innovin i estableixin connexions significatives

L’Associació Internacional del Transport Públic (UITP) es va preparant per a una nova edició de la seva cimera mundial i a la seva plana web ja podeu trobar tot un seguit d’informacions relacionades amb aquest esdeveniment. Aquest any, la ciutat de Barcelona és l’escollida per acollir la trobada anual dels professionals del transport públic, que entre el 4 i el 7 de juny es reuniran sota el lema “Bright Light of the City” per presentar les darreres innovacions, solucions i productes del sector.

L’experiència combinarà durant 4 dies un programa divers de sessions de congrés i una exposició amb les darreres novetats sobre el transport públic. Per la cimera s’esperen més de 2500 professionals, 380 expositors i uns 15000 visitants de l’exposició, tot englobat en un espai d’uns 40.000 m².

La UITP

L'Associació Internacional de Transport Públic, és una apassionada defensora de la mobilitat urbana sostenible i l'única xarxa mundial que reuneix totes les maneres de transport públic. Compta amb 1.600 empreses membres que donen accés a 18.000 contactes de 99 països. Els membres són operadors i autoritats de transport públic, prenedors de decisions polítiques, instituts de recerca i la indústria de serveis i subministrament de transport públic.

Darrera modificació
divendres, abril 14, 2023 - 12:09
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/web-de-uitp-escalfa-motors-de-cara-congres-mundial-que-se-celebrara-barcelona