Autor
Redacció

Els números que hi ha darrere de l’activitat dels transports de TMB durant el 2022

El document anual Dades Bàsiques conté estadístiques que reflecteixen l’activitat de la companyia al llarg de l’any 2022

El document Dades Bàsiques 2023, que recull les principals xifres de TMB al tancament del passat exercici, ja està disponible a la pàgina web corporativa i al perfil de SlideShare de la companyia. L’augment de les validacions és un dels aspectes més destacats d’aquesta foto actual de l'empresa, feta a partir de les xifres de la plantilla, les dimensions i el material mòbil de les diferents xarxes —regulars o de transports d'oci—, les tarifes en vigor i les magnituds d’oferta i demanda del servei, entre d’altres.

Els números acrediten l’augment de la demanda, situant en 371,68 milions el total de validacions a metro, mentre que a bus aquesta xifra augmenta fins als 178,11 milions. Pel que fa al Telefèric de Montjuïc la xifra es de 1,53 milions de validacions, augmentant en gairebé 1 milió de validacions les xifres registrades al 2021. En total més de 551 milions de viatges als transports operats per TMB el 2022, el que suposa que s’han validat gairebé 126 milions més de bitllets que un any abans.

L’augment en les validacions ha anat acompanyat, en conseqüència, d’un màxim històric: el nombre de les persones treballadores que fan possible el dia a dia de TMB ha augmentat fins arribar als 8664 empleats que en formen part de la plantilla activa. Pel que fa a l’oferta, destaquen els 22.581 milions de places-km i els 143.629 milions de cotxes-km que han permès donar una resposta eficient al nombre de validacions esmentat.

Podeu consultar el document amb totes les dades al web corporatiu o al perfil de SlideShare que compartim a sota.

Dades bàsiques de TMB 2023 from TMB

Imatge
Resum dades bàsiques 2023. /Foto: TMB
Darrera modificació
dimecres, abril 5, 2023 - 10:14
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/numeros-que-hi-ha-darrere-de-lactivitat-transports-de-tmb-durant-2022