Autor
Redacció

Més anys i més zones amb la nova T-jove a partir del 15 de març

Passarà a ser per a menors de 30 anys i tindrà un preu únic de 40 euros a les sis corones del sistema tarifari de l’ATM de Barcelona

A partir del 15 de març, tal i com va anunciar recentment el conseller de Territori, Juli Fernández, el títol de transport T-jove amplia 5 anys la seva validesa passant a ser per a menors de 30 anys (fins ara era per a menors de 25). A aquesta ampliació d’edat d’ús cal sumar una unificació de preu: la T-jove tindrà un únic preu, 40 euros, i permetrà desplaçar-se il·limitadament durant 3 mesos en tots els serveis integrats a l’àmbit de les 6 corones dels sistema tarifari integrat de l’ATM de Barcelona. Actualment se li aplica un descompte del 50% sobre el preu nominal (80 euros, equivalent al preu anterior de la T-jove d’una zona).

Als títols T-jove per a famílies monoparentals i famílies nombroses els serà igualment d’aplicació aquesta novetat. Per tant, els preus únics per a viatjar per les 6 corones, IVA inclòs, queden així: T-jove 40 €, T-jove FM/FN general 32 € i T-jove FM/FN especial 20 €.

Exclusivament en suport T-mobilitat

Recentment també es va conèixer que la T-jove s’oferirà exclusivament en suport T-mobilitat, a partir del 15 de març. Per tant, totes les persones usuàries de la nova T-jove hauran de fer-ho en aquest sistema contacless bé amb targeta personalitzada o bé amb l’aplicació mòbil que permet validar amb dispositius amb sistema Android i NFC.

Per donar-se d’alta telemàticament estan les plataformes de TMB i T-mobilitat entre d’altres. En el cas de sol·licitar un suport targeta es rebrà al domicili que s’indiqui. En el cas d’optar per la validació amb un mòbil Android amb NFC la disponibilitat del títol serà immediata.

Darrera modificació
dimecres, març 8, 2023 - 16:55
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/mes-anys-mes-zones-amb-nova-t-jove-partir-15-de-marc