Autor
Sergi Estudillo

Nou rècord de validacions al metro de Barcelona que registra el millor mes de febrer de la història

Amb més de 34,8 milions de validacions en tot el mes, la xifra supera els mesos de febrer previs a la pandèmia

La xarxa de metro de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha registrat un nou rècord fins a marcar el millor mes de febrer de la història amb més de 34,8 milions de validacions. Aquesta important xifra ratifica la tendència a l’alça en el nombre de viatges que s’està observant a la xarxa de metro -també a bus- de TMB des de l’inici de 2022 i que millora progressivament mes a mes.

Cal recordar que entre ambdues xarxes durant el 2022 han sumat més de 545 milions de validacions (317,6 milions a metro i 173,8 milions a bus), un 28% més que el 2021.De fet,  la xarxa de metro va mostrar registres superiors al 2019 durant el mes de setembre i pràcticament equiparables durant l’últim trimestre. Ara, en aquest mes de febrer ja del 2023 també s’han superat les xifres del mateix mes en anys previs a la pandèmia, al 2019 es va quedar en 33,5 milions i al 2023 s’ha arribat als 34,8 milions.

La presidenta de TMB, Laia Bonet, ha destacat que “aquestes xifres reforcen la Barcelona del metro com un transport clau per a la mobilitat de la ciutat” tot recordant que “el metro permet a la ciutadania moure’s de manera ràpida i sostenible” i ha explicat que, aquests dies, en motiu del Mobile World Congress “TMB ha reforçat el servei de metro i de bus per donar resposta a la mobilitat dels assistents”.

Darrera modificació
divendres, març 3, 2023 - 11:11
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/nou-record-de-validacions-metro-de-barcelona-que-registra-millor-mes-de-febrer-de