Autor
Rosa Avis

La T-jove desapareixerà en format cartró el 15 de març

Els títols magnètics adquirits abans del 15 de març es podran utilitzar fins al 15 de gener del 2024

La T-jove serà el primer títol integrat de l'Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de Barcelona que es deixarà de vendre en versió magnètica, el format tradicional de cartró. De fet, l'entitat ja havia anunciat el passat desembre que l'abonament per al col·lectiu jove només estaria disponible en el nou sistema T-mobilitat. Aquest pas es produirà el 15 de març, un cop hagi acabat el desplegament del nou format de validació sense contacte a totes les línies de transport de les sis corones de l'àrea de Barcelona.

Els viatgers que disposin d'una T-jove en cartró vàlida la podran seguir utilitzant durant el 2023, fins que s'esgoti. Les màquines d'auto-venda dels operadors ferroviaris, però, ja no en dispensaran. Altres punts de venda de títols, com ara quioscos o estancs, també deixaran de vendre el títol en format cartró "a curt termini", segons indica l'ATM, que comunicarà pròximament de manera oficial els detalls sobre l'ampliació de la T-jove fins als 30 anys.

Les persones usuàries que encara no hagin fet el pas al nou sistema hauran de donar-se d’alta abans d’adquirir un nou títol.

Canals de venda dels títols integrats per a la T-mobilitat

La venda de títols integrats per a la T-mobilitat, sistema amb el qual ja s’efectuen diàriament 700.000 viatges, es duu a terme en els canals de comercialització oficial del nou sistema:

- Les màquines d’autovenda dels operadors, entre les quals les de TMB.

- Els webs de T-mobilitat, entre els quals el de TMB, en el cas de compra de la targeta.

- Les aplicacions T-mobilitat , destacan la TMB App T-mobilitat.

- Els punts d’atenció T-mobilitat habilitats de la xarxa de transport públic.

Podeu llegir la nota de premsa original emesa per l’ATM clicant aquest enllaç.

Darrera modificació
divendres, març 3, 2023 - 08:23
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/t-jove-desapareixera-format-cartro-15-de-marc