Autor
Laura Martínez

Nova fase d'obres de millora de l'accessibilitat de l'intercanviador de Maragall (L4 i L5)

Els treballs per adaptar l'estació de l'L5 i la correspondència amb L4 comporten el tancament de l'accés de Ramon Albó i el passadís de connexió entre les dues línies, que s'haurà de fer per l'exterior.

El departament de Territori i Sostenibilitat ha iniciat una nova fase de les obres de millora de l'accessibilitat de l'intercanviador de metro de Maragall (L4 i L5). Aquests treballs, amb una inversió de 14,4 M€ comporten modificacions en l'accés a l'estació de l'L5 (tancament de l'accés de Ramon Albó) i en la correspondència amb l'L4 (aquest intercanvi s'ha de fer per l'exterior). Amb l'objectiu d'aconseguir la total adaptació de l'intercanviador de Maragall ja es va completar l'adaptació de l'L4.

La millora de l’accessibilitat comporta la instal·lació a L5 d'un ascensor de carrer i la reconfiguració de l'espai interior per a situar-hi un ascensor que connecti amb l'andana. Al passadís entre L5 i L4 es formaran rampes per eliminar les actuals escales i s'instal·laran dos ascensors de connexió amb els diversos nivells amb les andanes de L4. També es farà el recrescut de les andanes de l'L5.

Actualment, estan adaptades 152 de les 163 estacions en servei a la xarxa de metro de l’àrea de Barcelona, el 93% del total. El Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori i està treballant per a completar l’adaptació de tota la xarxa, així com millorar l’accessibilitat d’estacions ja adaptades

 

Darrera modificació
dimecres, març 1, 2023 - 17:32
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/nova-fase-dobres-de-millora-de-laccessibilitat-de-lintercanviador-de-maragall-l4-l5