15.02.2023
Autor
Premsa TMB

Transport públic a l’Spotify Camp Nou per demà dijous, 16 de febrer (Barça – Manchester United)

Subtítol

Es reforça el servei de metro, que funciona fins a la mitjanit, amb més trens a les línies 3 i 5 i més personal d’atenció a les estacions amb més afluència

Amb motiu del pròxim partit de setzens de final de la Lliga Europa, que se celebra demà, dijous 16 de febrer, entre el FC Barcelona i el Manchester United FC a l’Spotify Camp Nou a les 18.45 hores, TMB reforça el servei de metro amb més personal d’atenció a les estacions pròximes a l’estadi i amb més trens en circulació a les línies 3 i 5.

Les línies i estacions de metro que donen accés a l’Spotify Camp Nou són Badal (línia 5), Collblanc (línia 5, línies 9 i 10 Sud) i Palau Reial, Maria Cristina i Les Corts, de la línia 3.

Especialment en previsió a la concentració d’aficionats britànics al centre de Barcelona, es reforçaran també amb més personal d’atenció durant la franja horària de la tarda les estacions de Catalunya, Liceu i Drassanes, de la línia 3.

Cal recordar que els dijous el metro funciona fins a les 12 de la nit.

Les línies d’autobús D20, H8, V1, V3, V5, 54, 59 i 157 també porten fins a l’estadi.

Per a més informació, es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Darrera modificació
17.02.2023
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/transport-public-lspotify-camp-nou-dema-dijous-16-de-febrer-barca-manchester-united