26.01.2023
Autor
Premsa TMB

Aturada del funicular i el telefèric de Montjuïc per revisió tècnica del 30 de gener al 19 de febrer

Subtítol

Per cobrir el recorregut afectat del funicular s’habilitarà un bus especial i per al trajecte afectat pel tall del telefèric es recomana la línia 150 de bus, que arriba fins al Castell de Montjuïc des de la plaça d'Espanya

El funicular i el telefèric de Montjuïc tancaran les portes al públic de manera temporal a partir d’aquest dilluns, 30 de gener, i fins al diumenge 19 de febrer, tots dos inclosos, per portar a terme les tasques anuals obligatòries de revisió i posada a punt de tots els elements de les instal·lacions.

L’aturada temporal del funicular, servei que cobreix el trajecte entre l’estació de metro de Paral·lel (L2 i L3) i el parc de Montjuïc, serà substituït per un bus especial que funcionarà amb el mateix horari que la instal·lació afectada (de dilluns a divendres, de 7.30 a 20 h, i dissabtes, diumenges i festius, de 9 a 20 h), però amb una freqüència de pas que serà de cada 15 minuts.

Imatge
Plànol del bus llançadora per substituir el funicular. /Foto: TMB

 

L’altre transport per cable que opera TMB, el telefèric de Montjuïc, també farà el seu manteniment anual durant aquest període. En aquest cas, i per cobrir el trajecte entre Parc de Montjuïc i Castell, TMB recomana fer servir com a alternativa la línia 150 de bus (Plaça Espanya - Castell de Montjuïc) que funciona tots els dies de la setmana de 7 a 21 hores. El recorregut i les parades de la línia es poden consultar al web de TMB.

Per a més informació es pot consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Darrera modificació
30.01.2023
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/aturada-funicular-teleferic-de-montjuic-revisio-tecnica-30-de-gener-19-de-febrer