24.01.2023
Autor
Premsa TMB

‘Hola Barcelona Your Travel Solution’ estrena una app i una botiga a l'estació de Catalunya

Subtítol

La nova aplicació mòbil permet digitalitzar l’experiència de mobilitat per visitar la ciutat de Barcelona adaptant-la a les necessitats del viatger i oferint solucions de transport públic sostenible 

Hola Barcelona Your Travel Solution és la marca referent dels transports turístics de Barcelona, amb un ventall de productes que es concentren a la plataforma d’e-commerce de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). Aquesta plataforma que ajuda a planificar l’experiència dels visitants de la ciutat i a fomentar-ne la mobilitat còmode i sostenible, ha posat en marxa una nova aplicació per a dispositius mòbils així com una botiga física a l’estació de metro de plaça Catalunya. L’objectiu d’ambdues accions és apropar els visitants als serveis turístics que TMB oferta sota el paraigua d’aquesta marca, incidint en la planificació global de la mobilitat del viatger que arriba a la ciutat.

L’aplicació ja està disponible des del passat mes de novembre per sistemes Android i iOS, i des de la seva estrena ja ha estat descarregada per uns 5.000 usuaris. Per la seva banda, la botiga física s’estrena avui, al vestíbul de l’estació de metro de plaça Catalunya de la línia 3 de metro i estarà oberta de dilluns a diumenge entre les 8:00 i les 20:00 hores.

Digitalitzar l’experiència del visitant

L’aplicació mòbil de l’Hola Barcelona inclou diverses funcionalitats que complementen la visita i aglutina en un sol aplicatiu els serveis que pugui necessitar el viatger. Des de la mateixa aplicació es poden adquirir títols per al transport públic com l’Hola Barcelona Travel Card —que permet viatges il·limitats durant 2,3,4 o 5 dies—, bitllets per al Barcelona Bus Turístic, pel Telefèric de Montjuïc o adquirir experiències com els Tours per llocs emblemàtics de Catalunya. Els bitllets estan disponibles sempre en la cartera electrònica de l’app (wallet) sense que l’usuari les hagi d’imprimir o accedir al seu correu electrònic. Els usuaris poden importar també les compres fetes en la web per obtenir els bitllets digitalitzats. Això permet fer un pas endavant en l’atenció postvenda, podent-se realitzar devolucions o descarregar factures automàticament des de l’historial de compres de l’aplicació.

La mobilitat del viatger per la ciutat és un altre dels grans reptes als quals dona resposta l’aplicació amb la mateixa solució de planificació de rutes, Vull anar, que ja incorpora la TMBApp. La funcionalitat permet a l’usuari trobar de manera fàcil i àgil solucions de transport per moure’s per Barcelona així com desar-ne els llocs preferits.

D’igual manera, els usuaris poden trobar-hi una guia de punts d’interès turístics incorporada que permet cercar les visites segons les preferències del visitant: barris i places, activitats per nens, compres, mercats i gastronomia, art i cultura o esports formen part d’aquesta classificació que conté fins a 11 possibilitats diferents, així com cercar a través de cercador textual o sobre mapa per geolocalització.  Aquesta funcionalitat és perfecta per ser utilitzada tant en visites a peu, en transport públic o fins i tot a bord del Barcelona Bus Turístic o el Telefèric de Montjuïc.

L’aplicació Hola Barcelona es troba ara en un període d’optimització i de cara a la nova temporada estival serà el canal digital de referència per públic visitant pel que fa a la mobilitat i oferta turística de Barcelona.

Una botiga innovadora

Situada al vestíbul de l’estació de Catalunya de la Línia 3 de metro, la nova “Hola Barcelona Store” obre portes avui i es converteix en un perfecte aparador per apropar el visitant als serveis i transports turístics que ofereix TMB, com són el Barcelona Bus Turístic, el Telefèric de Montjuïc, l’Hola Barcelona Travel Card o el Catalunya Bus Turístic entre altres ofertes estacionàries com el Barcelona Christmas Tour.

A banda de promocionar i millorar els serveis esmentats, s’obtindran dades de qualitat sobre les preferències del públic, per continuar millorant l’oferta i guanyar coneixement sobre el mercat turístic a la ciutat de Barcelona.

TMB, a més, disposa d’un sistema de reserves propi que facilita tot el procés de gestió de la reserva i la venda perquè aquest sigui un procés senzill per l’usuari final. Gràcies a aquest sistema, es podrà oferir al visitant una venda dels productes turístics més ràpida.

Darrera modificació
25.01.2023
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/hola-barcelona-your-travel-solution-estrena-app-botiga-lestacio-de-catalunya