Autor
Redacció

'Barcelona't amb TMB': Millor amb transport públic

TMB continua promovent el transport públic sota la marca, barcelona’t amb TMB, una crida a viure la ciutat i a desplaçar-s’hi de manera sostenible, cívica i responsable.

'Barcelona’t amb TMB' és la campanya de potenciació de l’ús del transport públic que Transports Metropolitans de Barcelona va posar en marxa el maig del 2022 amb l'objectiu de recuperar i incrementar el nombre d’usuaris del transport públic després de la pandèmia destacant els valors de viatjar a les xarxes de TMB i reforçant l’orgull de viure a Barcelona i a cadascun dels municipis on la companyia presta servei.

Millor amb un transport més integrat, més sostenible i més còmode.

Ara, la campanya inicia una nova fase, amb el lema 'Millor amb transport públic', posicionant les xarxes de TMB com la millor opció de transport, i ho fa comparant-se amb la resta d’opcions de mobilitat a Barcelona i la seva àrea metropolitana; principalment, amb els cotxes i les motos.

Visualment, la campanya amb les il·lustracions de Miquel Porlan, reconegut il·lustrador d’àmbit internacional, es mostrarà principalment en suports propis de TMB (autobusos, opis de metro, suports digitals...) i es complementarà amb falques de ràdio, un espot audiovisual i presència a Xarxes Socials. 

Darrera modificació
dimecres, gener 25, 2023 - 09:38
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/barcelonat-amb-tmb-millor-amb-transport-public