23.12.2022
Autor
Premsa TMB

Horaris especials del metro i els autobusos de TMB la vigília de Nadal

Subtítol

Per Cap d'Any el metro funcionarà tota la nit, mentre que el dissabte 24 de desembre, vigília de Nadal, tancarà a les 23 hores

Com cada any, demà dissabte, 24 de desembre, la vigília de Nadal, els autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) faran l’última sortida des de les parades d’origen a les 22 hores i el servei de metro finalitzarà, com és habitual per aquesta festivitat, a les 23 hores.

Diumenge, dia de Nadal el metro funcionarà de 5 del matí a 2 de la matinada, i per Sant Esteve el metro circularà fins a les 12 de la nit. 

Com és habitual, la nit de Cap d’Any, la que va del dissabte 31 de desembre al diumenge 1 de gener, Any Nou, el metro donarà servei de manera ininterrompuda fins a la mitjanit del diumenge 1 de gener.

Les línies del Barcelona Bus Turístic no prestaran servei les festivitats de Nadal i Any Nou.

Reforç del servei

TMB recorda que el metro serà, aquest any encara més, l’opció més recomanable per moure’s, ja que ofereix un increment del servei de fins al 12,6% els diumenges i festius previs a Cap d’Any i Reis, amb més trens especialment a les línies 1 i 3 els dies amb comerços oberts, en què es multipliquen les sortides per compres, lleure i visites, així com una intensificació de la mobilitat al centre de Barcelona i a les zones comercials de la ciutat i l’àrea metropolitana.

Pel que fa a autobusos també es reforcen les línies que transcorren pel centre de Barcelona i altres eixos comercials els dies festius en què els comerços estan autoritzats a obrir les portes. També s’augmenta la capacitat de transport d’algunes línies, dotant-les de vehicles articulats.

El conjunt del dispositiu de TMB per Nadal està explicat en aquesta nota i també a l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web de TMB.

Darrera modificació
23.12.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/horaris-especials-metro-autobusos-de-tmb-vigilia-de-nadal-5