Autor
Laura Martínez

El transport públic de l'àrea de Barcelona no modificarà les tarifes per tercer any consecutiu

L'ATM també ha aprovat l'aplicació del 20% de descompte per als títols T-usual i T-jove, que amplia la seva validesa als 30 anys

El consell d’administració de l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) ha decidit mantenir les tarifes del sistema integrat de transport públic de la regió de Barcelona per al pròxim 2023. Per tercer any consecutiu no es modificaran els preus.

A més, està garantida una bonificació del 20% en els títols T-usual i T-jove, també en les seves versions de tarifació social (famílies monoparentals, famílies nombroses i persones en situació d'atur). En el cas que l'administració de l'Estat mantingui les subvencions del 30% que es van atorgar per al període setembre-desembre de 2022, la taula de preus del transport públic es mantindria idèntica a la vigent el desembre del 2022.

Tots els títols de transport adquirits el 2022 caduquen el 15 de gener del 2023. En el cas que finalment s'apliquin les bonificacions de setembre-desembre, la caducitat dels títols de 2022 es prorrogaria durant tot el 2023.

 

 

Darrera modificació
dimecres, desembre 21, 2022 - 13:20
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/transport-public-de-larea-de-barcelona-no-modificara-tarifes-tercer-any-consecutiu