21.12.2022
Autor
Premsa TMB

TMB rep el premi a empresa de l’any per part de la revista especialitzada ‘Autobuses y Autocares’

Subtítol

L’acte de lliurament dels premis es va celebrar ahir a IFEMA de Madrid en la seva XXXI edició d’uns guardons que reconeixen la feina desenvolupada per empreses estatals en matèria de transport de viatgers

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha rebut el premi com a empresa de l’any a la categoria de transport urbà de la revista especialitzada en transport de viatgers, Autobuses y Autocares. El Conseller delegat de TMB, Gerardo Lertxundi, va recollir el premi en nom de l’entitat i va agrair el guardó en l’acte de lliurament que es va celebrar ahir a IFEMA de Madrid. Lertxundi va destacar “l’esforç realitzat en temps complicats i el compromís de l’empresa per millorar l’eficiència del servei” a més de recordar l’aposta de TMB per la sostenibilitat i que aquest any estem de celebració pel centenari de la xarxa de bus. A l’acte es va presentar un número especial de la revista dedicat a les empreses guanyadores.

La presidenta de TMB, Laia Bonet ha posat en valor aquest guardó i ha dit que “aquest premi és un reconeixement a la tasca diària que centenars de treballadores i treballadors fan per donar un servei de qualitat a la ciutadania de Barcelona” i “ens encoratja a seguir treballant intensament per tenir una mobilitat encara més eficient i més sostenible”.

Aquests premis s’atorguen des de l’any 1992 i suposen un reconeixement a la feina desenvolupada per diferents empreses d’àmbit estatal dedicades al transport de viatgers en diferents categories: per carretera, discrecional i urbà, com és el cas de TMB.

Enguany els altres premiats són Sarfa, en la categoria de transport regular, Autocares Meijide, en discrecional, i Autogranadina, com a PIME de l’any.

Darrera modificació
21.12.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/tmb-rep-premi-empresa-de-lany-part-de-revista-especialitzada-autobuses-y-autocares