Autor
Redacció

TMB homenatja el personal que compleix 25 i 40 anys a l'empresa

Aquest tradicional acte de reconeixement als treballadors i treballadores amb una llarga vinculació amb l’empresa no s’havia pogut celebrar els darrers dos anys degut a la pandèmia.

Aquesta setmana (el 29 de novembre i el 2 de desembre) s’ha celebrat a l’Auditori de Barcelona l’acte de les noces de plata i d'or del personal que ha fet els 25 o 40 anys de servei a Transports de Barcelona i a Ferrocarril Metropolità de Barcelona, les empreses que conformen TMB.

Han estat 512 persones, treballadores de Bus o de Metro, les que han participat a l’esdeveniment. Totes elles van complir 25 o 40 anys de vinculació a TMB els anys 2019 i 2020. La situació de pandèmia va provocar l’ajornament d’un tradicional homenatge que s’ha reprès enguany.

La presidenta de TMB, Laia Bonet, a més de donar l’enhorabona al col·lectiu homenatjat, va destacar l’aportació realitzada per tots i totes, “que ha fet que TMB sigui actualment un referent internacional en el sector del transport públic, una companyia responsable, sostenible, innovadora i moderna“ i va recordar que aquest any “celebrem el Centenari de la Xarxa de Bus i d’aquí a dos anys, el 2024, ho farem amb el Centenari de Metro”.

L’acte, conduït i presentat per l’actor i humorista Pep Plaza, ha tingut moments divertits i també emotius, que han inclòs les intervencions d’alguns dels presents per explicar anècdotes i records de la seva extensa trajectòria a TMB.

Darrera modificació
dissabte, desembre 3, 2022 - 10:53
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/empresa/tmb-homenatja-personal-que-compleix-25-40-anys-lempresa