25.11.2022
Autor
Premsa TMB

La màgia de la il·luminació del Nadal, amb el Barcelona Christmas Tour

Subtítol

El servei funcionarà del 25 de novembre al 30 de desembre, de dilluns a diumenge.

L’Ajuntament de Barcelona, Transports Metropolitans de Barcelona i Turisme de Barcelona tornen a posar en circulació per Nadal el Barcelona Christmas Tour, que ofereix una ruta nocturna en autobús de dos pisos per descobrir els indrets i espais de la ciutat amb decoració i il·luminació nadalenca.

El Barcelona Christmas Tour es posarà en marxa el 25 de novembrede dilluns a diumenge, fins al 30 de desembre, i farà un recorregut especial pels grans carrers, avingudes i edificis més emblemàtics de la ciutat especialment decorats i il·luminats per a aquestes festes, com el passeig de Gràcia, la Catedral, o la plaça Catalunya, entre d’altres. Oferirà una ruta en autobús que permetrà gaudir de la il·luminació dels carrers de la ciutat des del pis superior d’un bus turístic i conèixer les tradicions nadalenques catalanes, gràcies a les explicacions que faran en català, castellà i anglès els guies a bord durant el trajecte, de 90 minuts de durada.

Les sortides del Barcelona Christmas Tour es faran en dos horaris de vespre, a les 18 h i a les 20.00 h, (excepte el 25 de desembre), des de la parada del Barcelona Bus Turístic de la plaça de Catalunya (costat Llobregat, davant d’El Triangle). El dia 24 només es farà la sortida de les 18 h. Les places ja es poden reservar pels canals habituals: www.holabarcelona.com i tickets.visitbarcelona.com

El recorregut passarà pel passeig de Gràcia (Casa Batlló, Pedrera), els carrers Rosselló, Cartagena, Sant Antoni Maria Claret (Hospital de Sant Pau), Sardenya (Sagrada Família), Gran Via, carrers Castillejos, avinguda Meridiana (Teatre Nacional), carrer Almogàvers, passeig Lluís Companys (Arc de Triomf), Passeig Picasso, Av. Marqués de l'Argentera, passeig Colom, Portal de la Pau (monument a Colom), Paral·lel, Ronda Sant Pau, Gran Via, plaça Universitat, Aragó, Balmes i Pelai, per acabar de nou a la plaça Catalunya.

L’experiència del trajecte es pot complementar amb una bona ambientació musical amb la playlist de cançons nadalenques creada especialment per a l’ocasió al perfil de TMB de Spotify.

Com en tot el transport públic, al Barcelona Christmas Tour regeixen les normes d’higiene i prevenció de contagis per evitar la propagació de la covid-19. Per tant, és obligatori portar ben posada la mascareta a bord.

El Barcelona Christmas Tour referma un any més la seva bona acollida. Una setmana després de posar a la venda les places disponibles ja s’han venut més de la meitat dels bitllets.

Darrera modificació
25.11.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/magia-de-illuminacio-nadal-amb-barcelona-christmas-tour