Autor
Redacció

#TMBrecomana que siguis un dels voluntaris que participarà al Gran Recapte d’aliments

El Gran Recapte és una cita solidària que serveix per omplir el Banc d’Aliments i ajudar les famílies que ho necessiten. Aquesta 14a edició, després de les que s’han portat a terme sense presència física als establiments amb motiu de la pandèmia, la iniciativa torna a necessitar del voluntariat.

Cada any s’aconsegueixen prop de 5 milions d’aliments que permeten proveir les entitats d’aliments bàsics com la llet, l’oli o les conserves per un període aproximat de 3 mesos. Tot i que les donacions monetàries a la línia de caixa dels supermercats es podran fer fins el 6 de desembre, els dies clau del Gran Recapte seran el divendres 25 i el dissabte 26 de novembre.

La presència de voluntaris i voluntàries és bàsica per aconseguir una bona recollida de tot el necessari. A més, contribueixen a visualitzar la necessitat de fer costat a moltes persones a Catalunya (segons IDESCAT, la taxa de pobresa de la població catalana arriba al 25,9 %).

Si voleu sumar-vos al voluntariat el 25 i 26 de novembre, podeu inscriure-us al web del Gran Recapte per a la recollida física d’aliments a diferents supermercats i mercats de tot Catalunya (també el diumenge 27 en aquelles botigues que estiguin obertes).

TMB hi col·labora fent difusió de l’activitat.

Darrera modificació
dimecres, novembre 9, 2022 - 11:01
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmbrecomana-que-siguis-voluntaris-que-participara-gran-recapte-daliments