Autor
Redacció

#TMBrecomana participar al ‘Posa't la gorra’ en favor dels infants amb càncer

El Posa't la gorra! d'AFANOC torna el 13 de novembre a un dels llocs més emblemàtics de la ciutat, el Poble Espanyol. La gorra donarà accés al recinte i es podrà gaudir d’activitats i d’un escenari amb actuacions i algunes sorpreses. Com a novetat hi haurà la cursa d’orientació Transperfect Mountain Challenge.

Aquest any, l'artista Xevi Gallego s'ha encarregat de dissenyar la gorra. El seu art, inspirat en l’art de carrer i la il·lustració, és icònic, magnètic i ple de bones vibracions. Com a artista, la seva obra ha estat exposada a Nova York, Los Angeles, Istanbul i encarregada per marques com Airbnb, Spotify i Mahou. A la seva obra apareixen monstres, que lluny de ser horribles i amenaçadors, es mostren afectuosos i encantadors. Monstres que llancen missatges d’amor i optimisme que des de la seva “lletjor”, demanen ser acceptats. La gorra té un preu de 8 euros i es pot comprar al mateix web de l'Associació.

L'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC) es va fundar el 1987, quan un grup de pares i mares amb fills ingressats amb diagnòstic de càncer van decidir millorar la qualitat de vida d'aquests nens i nenes i les seves famílies durant el procés de tractament, que sovint comporta traslladar-se lluny de casa. Com que un dels efectes secundaris del tractament per al càncer és la pèrdua dels cabells, els nens afectats es cobreixen el cap amb una gorra. D'aquí el símbol de la festa, que fa que per un dia tots portin la gorra i ajudin amb els fons recaptats a mantenir la gratuïtat dels serveis que ofereix l'AFANOC. 

Un any més, TMB hi col·labora fent difusió de la campanya Posa't la gorra. Podeu consultar tot el programa d'activitats en aquest enllaç.

Darrera modificació
divendres, novembre 4, 2022 - 09:29
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmbrecomana-participar-posat-gorra-favor-infants-amb-cancer-1