20.10.2022
Autor
Premsa TMB

Transport públic als cementiris de Barcelona per Tots Sants 2022

Subtítol

Aquest cap de setmana es posa en marxa el dispositiu de reforç del servei de diverses línies d'autobús

Com ja és habitual quan s’aproxima la festivitat de Tots Sants, Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) recomana la utilització dels transports públics per desplaçar-se als cementiris de la ciutat.

Per atendre de manera eficaç les necessitats dels usuaris, TMB posa en marxa un pla per reforçar el servei de les línies d’autobús 21, 102, 104 i 107, que comuniquen diferents punts de la ciutat amb els cementiris més importants. El dispositiu estarà en marxa fins al dimarts 1 de novembre.

En aquest sentit, la línia 21 de bus (Paral·lel - El Prat) i la línia 107 (la línia interior del cementiri de Montjuïc) es reforcen amb més vehicles els dies 30 d’octubre i 1 de novembre. A més, del 24 al 29 d’octubre, tots dos inclosos, i el dilluns 31 d’octubre s’ofereix un servei especial de bus amb el mateix recorregut i parades que la línia 107, que prolonga l’horari fins a les 15 hores.

Els dies 29 i 30 d’octubre i l’1 de novembre es reforça la línia 104 (Fabra i Puig - Cementiri de Collserola). La línia 102 (Pl. Eivissa - Cementiri de Collserola) es reforça amb més vehicles del 28 al 30 d’octubre, tots dos inclosos, i l’1 de novembre. A més, del 24 al 27 d’octubre, ambdós inclosos, i el dilluns 31 d’octubre s’habilita un servei especial de bus d’Horta fins al cementiri de Collserola.

Cal destacar que l’1 de novembre un servei especial de bus llançadora enllaçarà la plaça d’Espanya i el cementiri de Montjuïc per facilitar una connexió més directa. L’horari de funcionament serà de 9 a 15 hores.

TMB desenvoluparà els pròxims dies una campanya de comunicació per diferents canals per donar a conèixer el dispositiu. Per a més informació sobre els transports públics per accedir als diferents cementiris es podrà consultar l’avís corresponent a la secció d’estat del servei del web corporatiu.

Darrera modificació
20.10.2022
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/transport-public-cementiris-de-barcelona-tots-sants-2022