Autor
Redacció

#TMBrecomana col·laborar amb AFEV i esdevenir mentor d’una persona jove

La mentoria implica oferir-se com a referent per a una altra persona, per aprendre mútuament i créixer plegades. #TMBrecomana sumar-se com a voluntari a l’associació AFEV per esdevenir mentor d’un o d’una jove dedicant-hi dues hores una tarda a la setmana.

El projecte està pensat perquè també els voluntaris siguin joves (entre 18 i 32 anys) i busca promoure el paper del jovent en lluitat contra les desigualtats socials, especialment contra l’exclusió educativa de grups en risc a zones desfavorides sòcio-econòmicament.

La implicació que es demana al voluntariat és de poc més de dues hores setmanals. AFEV compta amb diferents programes, com enTàndem (que posa el focus en reforçar l’autonomia, l’autoestima i la competència d’infants i adolescents) o Prometeus (un programa comunitari per promoure l’accés i l’èxit als estudis universitaris a nois i noies de barris vulnerables).

En els darrers 12 anys, 1.281 joves han participat amb l’AFEV sumant més de 78.000 hores de voluntariat. L’entitat organitza sessions informatives per a futurs voluntaris i voluntàries. També trobareu més informació al seu web.

TMB hi col·labora fent-ne difusió.

Darrera modificació
dijous, octubre 13, 2022 - 11:53
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmbrecomana-collaborar-amb-afev-esdevenir-mentor-duna-persona-jove