Autor
Redacció

TMB amb el Dia Internacional de la Gent Gran

Per commemorar la jornada, la companyia llança la campanya “Tu inspires TMB. L’experiència de la gent gran, el nostre valor present”, que dona veu a cinc persones jubilades que van treballar al servei de bus

TMB commemora avui el Dia Internacional de la Gent Gran i ho fa presentant una campanya en la qual treballadors ja retirats del servei de bus de TMB intercanvien les seves experiències amb altres persones jubilades, amb les quals comparteixen aquest servei de transport públic com a element vehicular de les seves històries.

Així, el Juan, conductor de bus i empleat de TMB des de l’any 1998; la Carmen, conductora i a l'empresa des del 2004; l’Eduard, responsable de manteniment des del 1991; la Montse, secretària del servei mèdic des de l’any 1969, i el Francisco, conductor de tramvies i de bus, president de l’associació de persones jubilades de TB i empleat des del 1964, van poder conversar amb la Montse, la Magda, el Pedro i el Rodolfo. Aquests últims són membres de VinclesBCN, un servei de l’Àrea de Drets Socials de l’Ajuntament de Barcelona que combat la soledat, i van voler participar en una jornada tan significativa.

 

Després d’un recorregut en autobús per llocs històrics de la ciutat que van formar part de l’empresa, i que posteriorment han donat pas a espais com les cotxeres de Lutxana i de Llevant, els protagonistes van compartir les experiències viscudes a bord del bus, en molts casos lligades a la transformació que durant aquests últims anys ha viscut la ciutat, el transport i la societat.

Aquesta campanya s’emmarca dins del centenari de Transports de Barcelona (TB) i de la gestió de la diversitat de la companyia, en aquest cas posant la mirada en la perspectiva generacional.

TMB vol felicitar tota la gent gran i molt especialment aquells treballadors i treballadores que amb el seu treball i vocació de servei han format part de la història de la companyia.

Darrera modificació
divendres, setembre 30, 2022 - 16:56
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/societat/tmb-amb-dia-internacional-de-gent-gran