Autor
Redacció

Les corones 4, 5 i 6 arriben a la T-mobilitat

El nou sistema fa un nou pas d’expansió en l’àmbit ferroviari i ja està disponible en les 6 corones de l’àrea de Barcelona per viatjar amb tren. Les persones usuàries ja poden viatjar amb els títols integrats T-usual (també FM/FN), T-casual, T-jove (també FM/FN) i T-familiar d’1, 2, 3, 4, 5 i 6 zones

A partir d'avui la T-mobilitat fa un nou pas en l’expansió gradual fora de la zona de l’Àrea Metropolitana de Barcelona i ja es pot utilitzar a les corones 4, 5 i 6 de les línies de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya i Rodalies de Catalunya. Els dos operadors ferroviaris incorporen al nou sistema de validació sense contacte totes les estacions que es troben dins de les corones 4, 5 i 6 del Sistema Tarifari Integrat: un total de 54 estacions.

Ferrocarrils de la Generalitat ja ha incorporat a la T-mobilitat la totalitat de les línies Barcelona-Vallès i Llobregat-Anoia, i Rodalies, totes les seves línies. Cal tenir en compte que les estacions de les línies de Rodalies ubicades a la corona 7, al Ripollès, no estan encara preparades per validar amb el nou sistema.

D’aquesta manera, la T-mobilitat permet recórrer ja tot l’àmbit ferroviari de les sis corones tarifàries de l’ATM de Barcelona, i fer transbordament entre les xarxes d’FGC i Rodalies, a més de tots els serveis de transport públic de la zona de tarifa metropolitana (36 municipis de l’AMB). Les persones que necessiten fer transbordaments a serveis de busos urbans o interurbans de les corones 2, 3, 4, 5 i 6 encara han de fer servir els títols del sistema magnètic. Les companyies de bus d’aquestes zones s’aniran afegint pròximament de manera gradual.

Canals de venda de TMB

Tots aquests títols es podran adquirir pels canals de venda habituals de TMB. Així, el mateix 15 de setembre, els canals digitals i els punts d'atenció al client de TMB ja posaran a disposició de l'usuari la possibilitat de carregar títols de transport per aquestes corones.

Per la seva banda, les màquines distribuïdores situades a les estacions de metro s'aniran habilitant progressivament durant els dies 15 i 16 de setembre per tal de donar cobertura a la demanda dels usuaris.  

Darrera modificació
dijous, setembre 15, 2022 - 12:04
Tema

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/corones-4-5-6-arriben-t-mobilitat