Author
Redacció

La línia 110 de bus finalitza avui el seu servei

La posada en servei de l’L10 Sud de metro ha fet canviar els hàbits de mobilitat de les persones que utilitzaven la línia 110 de bus, que avui estarà en servei per darrer cop

La mobilitat en transport públic que va des de l’avinguda Carrilet (l’Hospitalet de Llobregat) fins a la Zona Franca ha canviat en els darrers mesos i Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha redissenyat ara els seus serveis en aquesta zona per tal d’oferir una proposta més eficient i adaptada als nous hàbits.

Així, la inauguració de les 3 últimes estacions de l’L10 Sud de metro el novembre del 2021 va portar molts passatgers que utilitzaven la línia 110 de bus (de l’Avinguda Carrilet fins a Zona Franca) a utilitzar el metro com a primera opció per arribar a la zona industrial (que compta amb sis estacions de metro). Després dels estudis realitzats i a causa de les diferents alternatives de mobilitat que existeixen per realitzar aquest trajecte, TMB va decidir suprimir la línia 110, que avui serà l'últim dia que estarà en funcionament.

Durant tot l’estiu, TMB ha desplegat una campanya informativa amb material distribuït entre el passatge, en què es mostraven les dates i alternatives, així com avisos informatius a bord del bus i informadors que van atendre els dubtes i van explicar el canvi als usuaris d’aquesta línia 110.

Podeu trobar més informació en aquesta nota de premsa (https://noticies.tmb.cat/sala-de-premsa/tmb-redissenya-mobilitat-entre-lavinguda-carrilet-zona-franca) que es va publicar el passat 26 de juliol

Darrera modificació
diumenge, setembre 4, 2022 - 12:07

Source URL: https://noticies.tmb.cat/transport/linia-110-de-bus-finalitza-avui-seu-servei